autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Glazura de ciocolata cu albus de ou

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
200 gr. ciocolata, 100 gr. unt, o ligura rom, o lingura de albus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda, se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata cu albus de ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de cocos si fistic

Inghetata de cocos si fistic

1. Bate crema de branza cu zahar.Adauga laptele si zeama de lamaie, apoi amesteca.Inglobeaza frisca,

7 voturi    11 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Crema custard

Crema custard

1. Pune laptele cu frisca la fiert, intr-o cratita. 2. Intre timp bate galbenusurile cu zahar pana

12 voturi    7 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Serbet din smochine Serbet din smochine

Smochinele se spala se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, feliile de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Spalam fructele si le scurgem bine de apa. Le punem intr-o cratita incapatoare impreuna cu zaharul. Lasam fructele cateva ore pana

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Mousse de piersici ( Musse de pessegos )