autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

GLAZURA DE CIOCOLATA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
75-100 g ciocolata, 250-300g zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Dupa cum vrem sa iasa glazura mai inchisa sau mai deschisa la culoare, se topeste mai multa sau mai putina ciocolata in 10 g apa fierbinte, pe soba, intrun craticior smaltuit. Adaugam zaharul si amestecam tot timpul pana se obtine o pasta care curge incet de pe lingura.
Daca ti-a placut reteta noastra "GLAZURA DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Se pune laptele cu zaharul si cacaoua, intr-o craticioara se amesteca bine si punem pe foc, la foc

286 voturi    56 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu ciocolata, conopida si glazura crema de mascarpone cu lamaie

Prajitura cu ciocolata, conopida si glazura crema de mascarpone cu lamaie

Aceasta reteta a fost adaptata dupa reteta propusa de Kate Hackworthy Se pregateste o forma de copt

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 11 mai 2009

    Multumesc pt aprecieri, cred ca sa poate, nu am incercat. Ciocolata da consistenta glazurii, cu siguranta ca nu va da gres reteta nici cu cioco alba.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Imi place reteta de glazura mai ales ca este asa de simpla. Cred ca se poate face si cu ciocolata alba.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Multumesc pt aprecieri, cred ca sa poate, nu am incercat. Ciocolata da consistenta glazurii, cu siguranta ca nu va da gres reteta nici cu cioco alba.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu visine si dulce de leche