Reteta postata pe: 10 mai 2009
Ingrediente
75-100 g ciocolata, 250-300g zahar pudra.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Dupa cum vrem sa iasa glazura mai inchisa sau mai deschisa la culoare, se topeste mai multa sau mai putina ciocolata in 10 g apa fierbinte, pe soba, intrun craticior smaltuit. Adaugam zaharul si amestecam tot timpul pana se obtine o pasta care curge incet de pe lingura.
Daca ti-a placut reteta noastra "GLAZURA DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se preincalzeste cuptorul.
Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,
4 voturi
0 comentarii
40 min
Pasul 1:
Zdrobim biscuitii in robotul de bucatarie sau cu un obiect contondent (ciocanul pentru
1 vot
3 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena , 11 mai 2009
Multumesc pt aprecieri, cred ca sa poate, nu am incercat. Ciocolata da consistenta glazurii, cu siguranta ca nu va da gres reteta nici cu cioco alba.