autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

GLAZURA DE CIOCOLATA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
75-100 g ciocolata, 250-300g zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Dupa cum vrem sa iasa glazura mai inchisa sau mai deschisa la culoare, se topeste mai multa sau mai putina ciocolata in 10 g apa fierbinte, pe soba, intrun craticior smaltuit. Adaugam zaharul si amestecam tot timpul pana se obtine o pasta care curge incet de pe lingura.
Daca ti-a placut reteta noastra "GLAZURA DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu ciocolata, conopida si glazura crema de mascarpone cu lamaie

Prajitura cu ciocolata, conopida si glazura crema de mascarpone cu lamaie

Aceasta reteta a fost adaptata dupa reteta propusa de Kate Hackworthy Se pregateste o forma de copt

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Retete vegetariene
Negresa  cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare si impreuna cu zaharul pana se formeaza o bezea.Galbenusurile

9 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 11 mai 2009

    Multumesc pt aprecieri, cred ca sa poate, nu am incercat. Ciocolata da consistenta glazurii, cu siguranta ca nu va da gres reteta nici cu cioco alba.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Imi place reteta de glazura mai ales ca este asa de simpla. Cred ca se poate face si cu ciocolata alba.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Multumesc pt aprecieri, cred ca sa poate, nu am incercat. Ciocolata da consistenta glazurii, cu siguranta ca nu va da gres reteta nici cu cioco alba.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Floricele cu Nutella