autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

glazura de zahar

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
125 g zahar pudra,3 linguri cu apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune zaharul cu apa intr-un castron de portelan si se freaca pana devine un lichid gros.Se toarna peste tort.
Daca ti-a placut reteta noastra "glazura de zahar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Blat cu bulion şi cacao

Blat cu bulion şi cacao

250 ml de bulion se fierbe, se adaugă 60 g de cacao, se ia de pe foc şi se lasă la răcit în

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tahini halva

Tahini halva

Se unge tava/forma cu unt. Se incalzeste la foc potrivit zaharul cu laptele (cit sa fie doar fierbinte). Se

11 voturi    4 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g zahar pudra,3 linguri cu apa.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cornulete cu iaurt