autor:

cristina i.

» » Spume si creme dulci

Glazura pentru torturi

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
1 1/2 lingurita ness,1 ceasca frisca, ceasca zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas tinut la rece se dizolva ness-ul cu jumatate lingurita apa calda,se adauga frisca si zaharul,se mixeaza pana se intareste compozitia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura pentru torturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Biscuiti Amaretti

Biscuiti Amaretti

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC. 2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare. 3. Adauga in albusuri

11 voturi    8 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema de casa pentru deserturi

Crema de casa pentru deserturi

Se amesteca in blender toate ingredientele dupa care se pun la fiert.Se lasa sa fiarba la foc mic

28 voturi    24 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

    Interesanta glazura! Voi incerca!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/2 lingurita ness,1 ceasca frisca, ceasca zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
mihaela cecilia

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Interesanta glazura! Voi incerca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema custard