Gnochi cu peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste fileuri
  • sos alb (sau smintina)
  • 1 cana faina
  • 2 oua
  • tarhon
  • patrunjel
  • 2 cepe verzi
  • unt

Mod de preparare

Gnochiile:

Faina se amesteca cu untul fierbinte la blender

se adauga ouale ,patrunjelul,tarhonul si ceapa verde .

Se clocoteste apa intr-un vas si se toarna gnochiile cu un cornet.Se scot cu spumiera cind se ridica la suprafata.

Se prajeste pestele ,se toarna deasupra smintina sau sosul alb in care s-au pus gnochiile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise