autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gnoki florentini

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
faina, lapte, gris, cascaval,oua,margarina,spanac,, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spanacul se inabusa in 75 g de margarina,se adauga intr-un litru de lapte grisul si se amesteca continuu.Se raceste compozitia ,se adauga ouale si se amesteca.Din 75 g de margarina ,faina dizolvata in 200 ml de apa rece, sare si restul de lapte pe prepara un sos ,care se fierbe cca 10 min.In tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet , se asaza un strat de spanac , apoi compozitia de gris,se toarna sosul deasupra ,se presara cascavalul ras si se introduce la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gnoki florentini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos de tomate

Paste cu sos de tomate

Se fierb pastele,dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinata, ardeiul, rosiile si usturoiul se taie rondele. Vinetele se pun la prajit intr-o tava cu foarte

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • gris
  • cascaval,oua,margarina,spanac,
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Varza a la Cluj (cu varza dulce)