autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gnoki florentini

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
faina, lapte, gris, cascaval,oua,margarina,spanac,, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spanacul se inabusa in 75 g de margarina,se adauga intr-un litru de lapte grisul si se amesteca continuu.Se raceste compozitia ,se adauga ouale si se amesteca.Din 75 g de margarina ,faina dizolvata in 200 ml de apa rece, sare si restul de lapte pe prepara un sos ,care se fierbe cca 10 min.In tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet , se asaza un strat de spanac , apoi compozitia de gris,se toarna sosul deasupra ,se presara cascavalul ras si se introduce la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gnoki florentini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez la cuptor cu ceapa

Orez la cuptor cu ceapa

Ceapa se curata, se taie marunt, apoi se adauga peste ulei. Orezul se spala si se adauga peste ceapa

8 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu carne tocata la cuptor

Varza cu carne tocata la cuptor

Nu e o varza a la Cluj, este mult mai buna pentru ca nu amestec carnea in toata varza, o las intreaga

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • gris
  • cascaval,oua,margarina,spanac,
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Broccoli cu cascaval