Spanacul se inabusa in 75 g de margarina,se adauga intr-un litru de lapte grisul si se amesteca continuu.Se raceste compozitia ,se adauga ouale si se amesteca.Din 75 g de margarina ,faina dizolvata in 200 ml de apa rece, sare si restul de lapte pe prepara un sos ,care se fierbe cca 10 min.In tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet , se asaza un strat de spanac , apoi compozitia de gris,se toarna sosul deasupra ,se presara cascavalul ras si se introduce la cuptor 15 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii