Acest aluat este pentru 6 portii.
Faina, zaharul , praf de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca.
In lapte se pun galbensurile cu zaharul vanilat si o lingura de zahar, se adauga si untul topit, dar nu tot, se mai lasa pentru uns aparatul(vreo 2-3 linguri poti sa lasi). Acestea se amesteca bine.
Acest continut se toarna peste faina si etc.... si amesteci.Se bat albusurile si le pui peste aluat.
Se pune aparatul la incalzit si il ungi cu unt. Pui aprox un polonic si le ti aprox 2-3 min.
Le pudrezi cu zahar pudra...sau pui pe ele gem..sau le servesti cu fructe.
Se servesc calde!
Pofta buna!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii