Acest aluat este pentru 6 portii.
Faina, zaharul , praf de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca.
In lapte se pun galbensurile cu zaharul vanilat si o lingura de zahar, se adauga si untul topit, dar nu tot, se mai lasa pentru uns aparatul(vreo 2-3 linguri poti sa lasi). Acestea se amesteca bine.
Acest continut se toarna peste faina si etc.... si amesteci.Se bat albusurile si le pui peste aluat.
Se pune aparatul la incalzit si il ungi cu unt. Pui aprox un polonic si le ti aprox 2-3 min.
Le pudrezi cu zahar pudra...sau pui pe ele gem..sau le servesti cu fructe.
Se servesc calde!
Pofta buna!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii