Pui intr-o oala uleiul, otetul,zaharul,bulionul, sarea si piperul boabe. Dupa ce se topeste zaharul si da un clocot, adaugi gogosarii taiati si spalati si ii tineti pana se inmoaie un pic. Ii scoti si ii pui in borcane apoi la sfarsit pui sosul de bulion.
Este foarte simplu si usor, iar datorita zaharului au un gust un pic dulce.Ii recomand cu cea mai mare placere!!!Mie mi-a luat un pic mai mult sa spal si sa tai gogosarii...in rest nu necesita mult timp de preparare.
POFTA MARE!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii