Punem apa cu sarea si cu coaja de lamaie intr-o oala ca sa fiarba. Scoatem usor coaja de lamaie.adaugam usor faina in oala si batem energic cu o lingura de lemn, lucru pe care il facem la foc mic timp de 10 minute pana se formeaza o minge.amestecul va fi foarte rigid. il punem intr-o punga (aluatul). punem ulei la incins.facem o gaura la unul dintre cele doua colturi de jos al pungii,iar pe uleiul incins formam bete lungi de churros. le lasam la prajit pentru cateva minute pana se rumenesc, apoi le scoatem din ulei si le lasam la scurs pe niste servetele de bucatarie. se preseaza generos zaharul si scortisoara daca doriti. le putem servi simple,cu gem,ciocolata,sos picant etc.este o reteta foarte populara dati si o nota printr-un comentariu si spuneti cum a fost.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii