Gogonele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogonele
  • 5 kg apa
  • 5 ardei iuti
  • 125 gr sare
  • 3 bucati hrean
  • usturoi
  • morcov
  • telina
  • cateva foi de varza

Mod de preparare

Gogonele se spala, se pun in borcane mari adaugand printre ele foi de varza, felii de morcov, usturoi, ardei iuti si frunze si radacini de telina.

Mai aproape de gura borcanului se pune hrenul. Se toarna apa care a fost fiarta in prealabil impreuna cu sarea.

Borcanele se lasa descoperite pana cand gogonele incep sa fermenteze.

Se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor