Gogonele se spala, se pun in borcane mari adaugand printre ele foi de varza, felii de morcov, usturoi, ardei iuti si frunze si radacini de telina.
Mai aproape de gura borcanului se pune hrenul. Se toarna apa care a fost fiarta in prealabil impreuna cu sarea.
Borcanele se lasa descoperite pana cand gogonele incep sa fermenteze.
Se pastreaza la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii