Gogonele in crusta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Gogonele in crusta

Ingrediente

  • Avem nvoie de: gogonele, oua, faina, fulgi (de porumb nu de zapada), ulei, sare si pier.
  • Pentru sos: smantana, ceapa verde

Mod de preparare

Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam cu faina. Batem ouale, si suntem deja pregatite pentru urmatorul pas. Se tavalesc gogonelele prin faina cu fulgi, se apasa usor ca sa se lipeasca si fulgi si apoi se dau prin ou.

Se prajesc in ulei.

Smantana se amesteca cu ceapa verde taiata marunt si se aseaza deasupra feliilor de gogonele pane.

Si uite asa am ajuns si la faza in care se papa tot.

Pofta mare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise