Autor:
Irenke (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 mai 2013
Ingrediente
Avem nvoie de: gogonele, oua, faina, fulgi (de porumb nu de zapada), ulei, sare si pier., , Pentru sos: smantana, ceapa verde
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam cu faina. Batem ouale, si suntem deja pregatite pentru urmatorul pas. Se tavalesc gogonelele prin faina cu fulgi, se apasa usor ca sa se lipeasca si fulgi si apoi se dau prin ou.
Se prajesc in ulei.
Smantana se amesteca cu ceapa verde taiata marunt si se aseaza deasupra feliilor de gogonele pane.
Si uite asa am ajuns si la faza in care se papa tot.
Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele in crusta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu
3 voturi
5 comentarii
15 min
Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.
Se pregatesc mai intai clatitele.
Se curata
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate