autor:

» » Conserve si muraturi

GOGONELE MURATE

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
gogonele, otet, sare mare, hrean, ceapa, piper, foi dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Gogonelele se spala si se gauresc cu un ac, se aseaza in borcan. Printre ele se pune hrean, ceapa taiata marunt, pipr, foi dafin. Se pune la incalzit niste apa in care se topeste sarea, dupa care se lasa putin la racit, iar apoi se toarna in borcan peste gogonele. Borcanele se astupa la gura ermetic si se baga in camara la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGONELE MURATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
SALATA DE GOGONELE MURATE

SALATA DE GOGONELE MURATE

Taiem gogonelele in patru, le stropim cu putin ulei si adaugam si putin piper.Este o salata delicioasa

2 voturi    3 comentarii
3 min
Salate reci
Gogonele murate

Gogonele murate

Gogonelele sunt preferatele mele ca muraturi datorita gustului lor acrisor aromat si usor picant.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • luminita , 22 septembrie 2009

    Cat otet se pune?

  • Mihaela76 (Chef de cuisine) , 25 iulie 2008

    Se pot pune si morcovi mici (curatati), ardei iuti (pentru a fi putin iuti) sau castraveti.

Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • gogonele
  • otet
  • sare mare
  • hrean
  • ceapa
  • piper
  • foi dafin

Raporteaza reteta

luminita

Cat otet se pune?

Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Compot de visine