Pe fundul borcanului se aseaza ramurele de cimbru si marar. Gogonelele se aseaza in borcan. Printre ele se pun catei de usturoi, felii de morcov si bucatele de varza rosie, apa, sarea, otetul, foile de dafin si boabele de piper se dau in clocot.
Hreanul si frunzele de telina se pun peste gogonele. Cand apa s-a racit se toarna in borcan. Se pot pune si cu apa rece (nefiarta). Sarea se pune in fuctie de capacitatea borcanului. ex:borcan 3 L se pun 3 linguri de sare.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii