autor:

Carmyna

» » , , Aperitive, Aperitive cu oua, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogonele pane

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2015

Ingrediente
gogonele, oua, faina, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se aleg gogonele mari, care se taie felii rotunde, groase de 1 cm; se condimenteaza cu sare si piper apoi se dau prin faina si ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti, pana primesc o culoare aurie. Se scot pe un servetel sa se scurga de ulei. Sunt foarte gustoase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEI PANE MIREY

DOVLECEI PANE MIREY

Dovleacul se curata de coaja si de miez ,si se taie cubulete.Din oua,faina,apa minerala,sare si piper,se

2 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gustari din cartofi dulci

Gustari din cartofi dulci

Cartoful dulce (eu am folosit numai unul ,pentru ca era maricel) l-am spalat bine de tot in apa rece

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Orez cu legume la cuptor