autor:

Carmyna

» » , , Aperitive, Aperitive cu oua, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogonele pane

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2015

Ingrediente
gogonele, oua, faina, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se aleg gogonele mari, care se taie felii rotunde, groase de 1 cm; se condimenteaza cu sare si piper apoi se dau prin faina si ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti, pana primesc o culoare aurie. Se scot pe un servetel sa se scurga de ulei. Sunt foarte gustoase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Aceasta e reteta mea de mancare de urzici, o reteta de primavara, pentru a va improspata sangele

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele

42 voturi    33 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole batuta cu prajeala deasupra