autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

gogonele umplute cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, gogonele murate, ulei ,ceapa,orez,iaurt,sos brun,oua,cimbru, marar verde, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu orez, ceapa,sare si piper.Se omogenizeaza copozitia cu care se umplu gogonelele , apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga cca 75 ml de apa.Se introduce la cuptor cca 20 mln .Se adauga sosul brun si se mai fierbe 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogonele umplute cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in iaurt si curry

Piept de pui marinat in iaurt si curry

Amestecati iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la rece. Taiati

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de aripioare cu ciulama

Ostropel de aripioare cu ciulama

Se pun la fiert aripioarele in 500 ml apa rece cu un cub de concentrat de pui si se lasa aproximativ

27 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • gogonele murate
  • ulei ,ceapa,orez,iaurt,sos brun,oua,cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Gulas de curcan cu legume