Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.
Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.
Se pot servi oricum, vor face furori!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii