Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.
Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.
Se pot servi oricum, vor face furori!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii