autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gogonele umplute

Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- umplutura de sarmale, - gogonele (patlagele murate), cate 2 bucati de persoana, - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri, - gogosari in otet, pentru pus capac, la gogonele (sau rosii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.

Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.

Se pot servi oricum, vor face furori!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARTOFI

MUSACA DE CARTOFI

Se curata cartofii de coaja,se taie felii si se fierb putin in apa cu sare(atentie sa nu se farame).Dupa

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - umplutura de sarmale
  • - gogonele (patlagele murate)
  • cate 2 bucati de persoana
  • - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri
  • - gogosari in otet
  • pentru pus capac
  • la gogonele (sau rosii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc