autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gogonele umplute

Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- umplutura de sarmale, - gogonele (patlagele murate), cate 2 bucati de persoana, - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri, - gogosari in otet, pentru pus capac, la gogonele (sau rosii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.

Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.

Se pot servi oricum, vor face furori!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Pregatim compozitia pentru umplutura: Adaugam la carnea tocata de pui: ceapa tocata (putin calita

3 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde

Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde

Amestecam ingredientele uscate si le presaram peste aripile de pui; le pudram bine pentru ca acestea

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - umplutura de sarmale
  • - gogonele (patlagele murate)
  • cate 2 bucati de persoana
  • - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri
  • - gogosari in otet
  • pentru pus capac
  • la gogonele (sau rosii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de smantana si marar