autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gogonele umplute

Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- umplutura de sarmale, - gogonele (patlagele murate), cate 2 bucati de persoana, - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri, - gogosari in otet, pentru pus capac, la gogonele (sau rosii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.

Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.

Se pot servi oricum, vor face furori!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Carnea se trece impreuna cu ceapa prin masina de tocat.Se rade cartoful ,se stoarce si se adauga

26 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gratin de penne cu sos

Gratin de penne cu sos

Intr-o cratita,se prajesc,putin dovleceii;apoi se scot si se pun de-o parte.In acelasi ulei,se prajeste

10 voturi    17 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - umplutura de sarmale
  • - gogonele (patlagele murate)
  • cate 2 bucati de persoana
  • - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri
  • - gogosari in otet
  • pentru pus capac
  • la gogonele (sau rosii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura de miel in vin