autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gogonele umplute

Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- umplutura de sarmale, - gogonele (patlagele murate), cate 2 bucati de persoana, - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri, - gogosari in otet, pentru pus capac, la gogonele (sau rosii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.

Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.

Se pot servi oricum, vor face furori!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba cu masline

Limba cu masline

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia

18 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
1. Piept de pasăre gratinat

1. Piept de pasăre gratinat

Mod de preparare Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - umplutura de sarmale
  • - gogonele (patlagele murate)
  • cate 2 bucati de persoana
  • - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri
  • - gogosari in otet
  • pentru pus capac
  • la gogonele (sau rosii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor