Gogosari aperitiv. Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte
Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte, cu amestecul de branza, sunca si masline, deasupra in fiecare se pune cate o lingura cu ulei,se sparge cate un ou, se condimenteaza cu sare ,piper, se pun gogosarii intr-un vas uns cu unt si se lasa la cuptor pana se coaguleaza oul
Se serveste pe farfurie gogosarul alaturi de ingredientele care au ramas nefolosite.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii