autor:

LUBITA

» » Aperitive

Gogosari aperitiv

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Ingrediente
3 gogosari, 100g branza telemea, 100g sunca de curcan, 50g masline fara samburi, 100g mozzarella, 3 oua, 3 linguri ulei, 1 lingura unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte, cu amestecul de branza, sunca si masline, deasupra in fiecare se pune cate o lingura cu ulei,se sparge cate un ou, se condimenteaza cu sare ,piper, se pun gogosarii intr-un vas uns cu unt si se lasa la cuptor pana se coaguleaza oul

Se serveste pe farfurie gogosarul alaturi de ingredientele care au ramas nefolosite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de

55 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Se taie dovlecelul pe lung ; apoi il dati cu sare si-l lasati cam o ora, intr-o sita/strecuratoare

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 gogosari
  • 100g branza telemea
  • 100g sunca de curcan
  • 50g masline fara samburi
  • 100g mozzarella
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Barcute de cartofi umplute cu branza