autor:

LUBITA

» » Aperitive

Gogosari aperitiv

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Ingrediente
3 gogosari, 100g branza telemea, 100g sunca de curcan, 50g masline fara samburi, 100g mozzarella, 3 oua, 3 linguri ulei, 1 lingura unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte, cu amestecul de branza, sunca si masline, deasupra in fiecare se pune cate o lingura cu ulei,se sparge cate un ou, se condimenteaza cu sare ,piper, se pun gogosarii intr-un vas uns cu unt si se lasa la cuptor pana se coaguleaza oul

Se serveste pe farfurie gogosarul alaturi de ingredientele care au ramas nefolosite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fursecuri cu cartofi si cascaval

Fursecuri cu cartofi si cascaval

Cartofii se spala si se fierb in coaja, dupa care se scot din apa si se lasa sa se racoreasca. Untul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Budinca de spanac

Budinca de spanac

Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate

8 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Petcu Doina , 20 septembrie 2017

    Multumesc pentru reteta!!!!!Arata bine!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 gogosari
  • 100g branza telemea
  • 100g sunca de curcan
  • 50g masline fara samburi
  • 100g mozzarella
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

Petcu Doina

Multumesc pentru reteta!!!!!Arata bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar