autor:

LUBITA

» » Aperitive

Gogosari aperitiv

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Ingrediente
3 gogosari, 100g branza telemea, 100g sunca de curcan, 50g masline fara samburi, 100g mozzarella, 3 oua, 3 linguri ulei, 1 lingura unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

19 voturi

Mod de preparare

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte, cu amestecul de branza, sunca si masline, deasupra in fiecare se pune cate o lingura cu ulei,se sparge cate un ou, se condimenteaza cu sare ,piper, se pun gogosarii intr-un vas uns cu unt si se lasa la cuptor pana se coaguleaza oul
Se serveste pe farfurie gogosarul alaturi de ingredientele care au ramas nefolosite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 1 comentariu

  • Petcu Doina , 20 septembrie 2017

    Multumesc pentru reteta!!!!!Arata bine!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3 gogosari
  • 100g branza telemea
  • 100g sunca de curcan
  • 50g masline fara samburi
  • 100g mozzarella
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Petcu Doina

Multumesc pentru reteta!!!!!Arata bine!

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de conopida