autor:

LUBITA

» » Aperitive

Gogosari aperitiv

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2016

Ingrediente
3 gogosari, 100g branza telemea, 100g sunca de curcan, 50g masline fara samburi, 100g mozzarella, 3 oua, 3 linguri ulei, 1 lingura unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte, cu amestecul de branza, sunca si masline, deasupra in fiecare se pune cate o lingura cu ulei,se sparge cate un ou, se condimenteaza cu sare ,piper, se pun gogosarii intr-un vas uns cu unt si se lasa la cuptor pana se coaguleaza oul

Se serveste pe farfurie gogosarul alaturi de ingredientele care au ramas nefolosite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Vinete prajite

Vinete prajite

Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si

9 voturi    4 comentarii
1h 25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Petcu Doina , 20 septembrie 2017

    Multumesc pentru reteta!!!!!Arata bine!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 gogosari
  • 100g branza telemea
  • 100g sunca de curcan
  • 50g masline fara samburi
  • 100g mozzarella
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

Petcu Doina

Multumesc pentru reteta!!!!!Arata bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chec aperitiv