Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ litru ulei, 10 cepe potrivite, 20 gogosari, 1 kg fasole boabe, 1 litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se da prin masina de tocat ceapa si gogosarii si se pun impreuna cu uleiul sa se rumeneasca putin. Fasolea se fierbe separat cu putina sare. Dupa ce a fiert bine se amesteca cu ceapa si gogosarii, se pune bulionul si condimentele si se lasa sa mai fiarba pina cind scade bine. Se pune fierbinte in borcane si se dau la dust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se spala bine borcanele.
Se spală castraveţii şi se aşază în borcane. Se presară printre
1 vot
2 comentarii
30 min
Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe)
1
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate