autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Gogosari cu otet si zahar

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
5 kg gogosari,, 1 kg zahar,, 1 kg otet,, 2 bucati de radacina de hrean,, cateva frunze de visin,, sare mare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

39 voturi

Mod de preparare

Spal, curat gogosarii si ii tai in patru. Asez toti gogosarii intr-un vas mai mare, amestec zaharul cu otetul si dau peste gogosari. Las peste noapte. A doua zi, asez gogosarii in borcan, masor lichidul, adaug o lingura de sare mare la un litru de lichid. Umplu borcanul cu lichidul rezultat, acopar cu celofan si dau la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu otet si zahar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Conserva de peste

Conserva de peste

O conserva sanatoasa, facuta in casa pe care o putem pregati in orice perioada a anului. Este delicioasa! Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Conserve si muraturi
Dulceata din pepene galben si mere Golden

Dulceata din pepene galben si mere Golden

Merele curatate de coaja se taie in cubulete potrivit de mari (cca 2 cm) care se stropesc cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ciquita , 30 septembrie 2017

    foarte buni, o reteta excelenta!

  • Fara foto

    Petra Rotariu , 20 octombrie 2014

    dintr.un kg de otet ajunge pt toti gogosarii fara sa mai pun apa???

  • Fara foto

    Gheorghe Violeta , 28 octombrie 2013

    buni de tot

    • Fara foto

      Liliana Alexandru , 25 septembrie 2013

      dintr.un kg de otet ajunge pt toti gogosarii fara sa mai pun apa???

    • Fara foto

      Liliana Alexandru , 24 septembrie 2013

      maine ii pregatesc gata

    • Fara foto

      Adriana Roman , 28 august 2013

      ok

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Si eu ii pregatesc asa.Sunt buni intr-adevar,dar nu acri...Sunt dulcegi si gustosi.Eu pun si frunze de dafin.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      cam asa pregatesc si eu,ft buni si acriiiii!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

39 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari,
  • 1 kg zahar,
  • 1 kg otet,
  • 2 bucati de radacina de hrean,
  • cateva frunze de visin,
  • sare mare.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ciquita

foarte buni, o reteta excelenta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gem de visine