Gogosarii taiati felii se calesc in ulei.Se scot cu paleta,dupa care se adauga zaharul,otetul,mustarul,sare,piper.Se fierb cateva minute pana se obtine un sos ca o smantana si se adauga gogosarii.Se mai fierb cateva minute si se amesteca usor.Se pun fierbinti in borcane,se capseaza si se pastreaza la loc racoros.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii