Gogosarii se spala, se indeparteaza cu grija cotoarele, se taie felii si se tin in marinata mai sus mentionata 24 de ore (in frigider), iar apoi se aranjeaza in borcane cu bucati de hrean, usturoi, foi de dafin, piper boabe, boabe de coriandru, boabe de mustar. Peste gogosari se toarna marinata si se leaga bine borcanele pentru iarna.
Daca va ramane zeama o puteti folosi la salata de varza rosie, sfecla rosie la borcane.
O sa va dau si aceste retete.
Spor la treaba!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii