Este o reteta de gogosari care cu siguranta va fi pe gustul multora. Gogosarii nu vor fi nici foarte acri, nici foarte dulci si ce-i mai important este ca raman tari garantat!:))
Eu amestec gogosarii cu conopida, varza rosie, boabe de struguri si morcovi, insa daca acestea nu sunt pe gustul dumneavoastra, puteti pune doar gogosarii, telina, hreanul, boabele de mustar si piper.
Spalam toate legumele,le curatam de coaja si seminte, le taiem, apoi le asezam in borcanele bine spalate si uscate. Adaugam cateva foi de dafin,boabe de mustar si piper.
Amestecam bine intr-o cratita otetul, apa, sarea, plicurile de pikant fix si zaharul, apoi punem la foc si lasam sa dea in cateva clocote. Aceasta compozitie o turnam fierbinte (punem cate un polonic,incet pentru a nu se sparge borcanele) peste legumele din borcane si sigilam imediat cu capace.
Este de preferat sa fie pastrate la loc ferit de caldura foarte mare si
lumina.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii