autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Gogosari feliati in otet

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
10 kg gogosari, , 1/4 kg zahar, , 1 l otet, , 2 pachete conservant, , radacini hrean,, frunze telina.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

86 voturi

Mod de preparare

Se spala si se feliaza gogosarii. Se pune toata cantitatea de gogosari intr-un vas mai mare.



Se adauga zaharul si otetul. Se lasa 24h pana se creaza un suc propriu ce acopera toata cantitatea de gogosari (pentru o buna omogenizare se mai amesteca odata la 5-6h). Se pune gogosarul in borcan(e).



Se poate adauga hreanul si verdeata. In sucul ramas se adauga pachetele de conservant. Se toarna sucul cu conservant peste gogosari.



Se poate consuma imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari feliati in otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveti murati in otet

Castraveti murati in otet

Se pune otetul intr-o oala la fiert, se adauga 1 kg apa, se adauga sarea, piperul. Dupa ce da un

17 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Vinetele,gogosarii si ardeiul capia le-am copt si curatat si le-am lasat la scurs. Ceapa curatata

3 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Dumitru , 03 octombrie 2014

    asta o facem si noi

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Gogosari pt iarna.

  • Fara foto

    dora stan , 31 octombrie 2009

    reteta mea de gogosari este urmatoarea:6 kg de gogosari,1 l otet,6 linguri de sare,800 gr zahar,piper boabe,mustar boabe,foi dafin si hrean.se fierbe otetul cu sarea si cu zaharul pana se topesc,se adauga piperul,mustarul boabe si foile de dafin si se toarna peste gogosarii spalati in prealabil si taiati in jumatati sau sferturi,dupa preferinta.se acopera vasul si se lasa pana a doua zi cand se pun in borcane.peste noapte isi lasa zeama suficienta intregii cantitati.ies extraordinar de gustosi si tin pana in primavara.

    • Fara foto

      nicoleta , 02 octombrie 2009

      este super reteta.. eu ii pregtaesc de mult asa

    • Fara foto

      violeta , 23 septembrie 2009

      Eu adaug putina samanta de mustar,morcov 2-3 taiati rondele,o jumate cana ulei,foi dafin si piper boabe,mai pun si o bucata strajnica de conopida rupta buchetele.

    • Fara foto

      tomi , 19 septembrie 2009

      Am o intrebare: 1 litru de otet si zaharul lasa atita suc incit ajunge pentru 10 kg de gogosari?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      De ce sa folosesti conservant? Mai bine sterilizeaza. Dar daca torni otetul firbinte si invelesti bonanele, sigur nu se intampa nimic.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

86 voturi

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1/4 kg zahar
  • 1 l otet
  • 2 pachete conservant
  • radacini hrean,
  • frunze telina.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gogosari pt iarna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Ciorbă la borcan(conservă)