Se amesteca otetul, uleiul, bulionul, mierea, sarea si condimentele, se infierbanta si se oparesc pe rand gogosarii, taiati in sferturi, atat cat sa se inmoaie. Se scot cu spumiera intr-un lighean si se lasa sa se raceasca bine. Se asaza in borcane de 400 g si se toarna peste ei sosul in care s-au oparit, si acesta tot rece. Se capseaza borcanele si se depoziteaza.
Recomandare: acest preparat este foarte bun la servirea fripturilor si cartofilor prajiti
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii