GOGOSARI IN BULION

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg gogosari mari si grosi
  • 400 g bulion
  • 1/2 litru ulei
  • 1/2 litru otet
  • 4 linguri miere
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se amesteca otetul, uleiul, bulionul, mierea, sarea si condimentele, se infierbanta si se oparesc pe rand gogosarii, taiati in sferturi, atat cat sa se inmoaie. Se scot cu spumiera intr-un lighean si se lasa sa se raceasca bine. Se asaza in borcane de 400 g si se toarna peste ei sosul in care s-au oparit, si acesta tot rece. Se capseaza borcanele si se depoziteaza.

Recomandare: acest preparat este foarte bun la servirea fripturilor si cartofilor prajiti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise