Reteta postata pe: 21 martie 2009
Ingrediente
4 kg gogosari mari si grosi, 400 g bulion, 1/2 litru ulei, 1/2 litru otet, 4 linguri miere, sare, piper, foi de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Se amesteca otetul, uleiul, bulionul, mierea, sarea si condimentele, se infierbanta si se oparesc pe rand gogosarii, taiati in sferturi, atat cat sa se inmoaie. Se scot cu spumiera intr-un lighean si se lasa sa se raceasca bine. Se asaza in borcane de 400 g si se toarna peste ei sosul in care s-au oparit, si acesta tot rece. Se capseaza borcanele si se depoziteaza.
Recomandare: acest preparat este foarte bun la servirea fripturilor si cartofilor prajiti
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSARI IN BULION" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria
85 voturi
16 comentarii
1h 40 min
-Se spala gogosarii,se curata de cotoare si seminte,se taie in felii si se pun pe chiuveta la scurs.
38 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate