Gogosari in bulion

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2.5 kg.gogosari
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 gr.zahar(miere)
  • 400 ml.sos de rosii
  • sare dupa gust
  • boabe de piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Reteta o am de la televizor, pe cand stateam cu bebele in burtica(nu aveam voie sa fac efort de nici un fel), uitandu-ma la emisiunile lui Mircea si Teo. Si chemau ei la emisiune pe "Georg" care facea uneori niste retete numai bune de savurat.

Deci se pun la fiert ingredientele, in afara de gogosari; cand incep a fierbe se adauga gogosarii taiati in 6 sau 8, depinde de cat sunt de mari. Se lasa 7-10 minute la fiert, amestecand prin ei. Se dau apoi deoparte, sa se racoreasca. Se aseaza in borcane( mie mi s-au asezat perfect in 4 borcane de 800 gr. cu capac cu filet) fara a fi ingramaditi. Borcanele sa fie bine spalate si sterilizate in cuptor. Se toarna sosul de bulion printre feliile de gogosari si se fierb in bain Marie. De cand incepe sa fiarba se lasa 15 minute. Se lasa acolo in apa pana se racesc. Sunt excelenti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor