Reteta o am de la televizor, pe cand stateam cu bebele in burtica(nu aveam voie sa fac efort de nici un fel), uitandu-ma la emisiunile lui Mircea si Teo. Si chemau ei la emisiune pe "Georg" care facea uneori niste retete numai bune de savurat.
Deci se pun la fiert ingredientele, in afara de gogosari; cand incep a fierbe se adauga gogosarii taiati in 6 sau 8, depinde de cat sunt de mari. Se lasa 7-10 minute la fiert, amestecand prin ei. Se dau apoi deoparte, sa se racoreasca. Se aseaza in borcane( mie mi s-au asezat perfect in 4 borcane de 800 gr. cu capac cu filet) fara a fi ingramaditi. Borcanele sa fie bine spalate si sterilizate in cuptor. Se toarna sosul de bulion printre feliile de gogosari si se fierb in bain Marie. De cand incepe sa fiarba se lasa 15 minute. Se lasa acolo in apa pana se racesc. Sunt excelenti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii