Din ulei, zahar, otet se face o solutie un care se oparesc gogosarii taiati in feliute (eu ii fac pe razatoarea de feliute de la robot). Se clocotesc putin si se scot la scurs.
In solutia ramasa se adauga bulionul dizolvat cu apa, mustarul, sarea, piperul si foile de dafin. Se mai clocoteste putin pana mai scade putin.
Feliutele de gogosar se pun in borcan, iar peste ele se adauga bulionul preparat. Feliutele de gogosar nu se preseaza rau, iar ca sa se omogenizeze amestecul eu il amestec putin in borcan cu un bat de friganele.
Bulionul astfel preparat se pune fierbinte in borcane, se capseaza si se pune la camara. Nu necesita sterilizare. Eu l-am facut ieri si il fac in fiecare an. Se poate servi ca salata, dar si asa, ca sos. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii