Gogosari in mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2.5 Kg. gogosari
  • 450gr.mustar
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 gr.zagar sau miere
  • boabe de piper
  • sare dupa gust
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ca si reteta de gogosari in bulion, si aceasta reteta o stiu tot de la "Georg".

Se pun la fiert ingredientele toate(fara gogogsari);cand fierb se adauga gogosarii taiati felii (in 6 sau in 8), si se lasa 10 minute la fiert amestecand din cand in cand. Se dau deoparte sa se racoreasca, apoi se aseaza in borcane spalate si sterilizate in cuptor. (Mie mi-au iesit 4 borcane din alea de 800 gr. cu capac cu filet). Se toarna sosul de mustar peste feliile de gogosari, se inchid bine borcanele si se fierb in baie Marie. Dupa ce incep a fierbe, se lasa 15 minute la fiert. Apoi se lasa borcanele acolo in apa pana se racesc de tot. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise