Gogosari in otet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Gogosari in otet

Ingrediente

  • 2 kg de gogosari
  • 1 L otet
  • 3 L apa
  • sare grunjoasa si zahar dupa gust
  • piper
  • foi de dafin
  • ceapa
  • telina

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se taie felii si se aseaza in borcane.

Se adauga piper, foi de dafin, ceapa, telina.

Dupa se prepara otetul la 1 L de otet se adauga 3 L de apa cu sare si zahar dupa gust si se pune otetul in borcane.

Dupa se sterilizeaza si se da la fiert potrivit pana da in clocot.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura