autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari in otet

Autor: Mogosanu Georgeta (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mogosanu Georgeta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Ingrediente
6 kg gogosari, 1 kg zahar, 1si 1/2 kg otet, 6 linguri sare mare, pipe, foaie dafin

Dificultate: Redusa Timp: 24h

13 voturi

Mod de preparare

Gogosarii se taie in 4 sau in 6 in functie de cat sunt ei de mari. De obicei in 4.
se aseaza intr-un lighean de marime potrivita. Se face un amestec din otet, zahar, sare, foaie de dafin si piper care se toarna peste gososari.
Se lasa de pe o zi pe alta si se mai amesteca din cand in cand.
A doua zi se pun gogosarii in borcane si se completeaza cu zeama ramasa.
Nu se capseaza imediat.
Mai trebuie completata zeama (cu timpul gogosarii mai absorb din zeama si sa nu ramana fara zeama deasupra) atat cat mai este nevoie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii si se taie in patru. Se oparesc gogosarii impreuna cu toate. Se asteapta sa se

22 voturi    8 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

24h

13 voturi

Ingrediente

  • 6 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1si 1/2 kg otet
  • 6 linguri sare mare
  • pipe
  • foaie dafin

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
ARDEI UMPLUTI CU PIEPT DE PUI