Gogosari in otet

Timp pregatire
1440 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1si 1/2 kg otet, 6 linguri sare mare, pipe, foaie dafin

Mod de preparare

Gogosarii se taie in 4 sau in 6 in functie de cat sunt ei de mari. De obicei in 4.

se aseaza intr-un lighean de marime potrivita. Se face un amestec din otet, zahar, sare, foaie de dafin si piper care se toarna peste gososari.

Se lasa de pe o zi pe alta si se mai amesteca din cand in cand.

A doua zi se pun gogosarii in borcane si se completeaza cu zeama ramasa.

Nu se capseaza imediat.

Mai trebuie completata zeama (cu timpul gogosarii mai absorb din zeama si sa nu ramana fara zeama deasupra) atat cat mai este nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise