autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari in otet

Autor: Mogosanu Georgeta (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mogosanu Georgeta (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Ingrediente
6 kg gogosari, 1 kg zahar, 1si 1/2 kg otet, 6 linguri sare mare, pipe, foaie dafin

Dificultate: Redusa Timp: 24h

13 voturi

Mod de preparare

Gogosarii se taie in 4 sau in 6 in functie de cat sunt ei de mari. De obicei in 4.
se aseaza intr-un lighean de marime potrivita. Se face un amestec din otet, zahar, sare, foaie de dafin si piper care se toarna peste gososari.
Se lasa de pe o zi pe alta si se mai amesteca din cand in cand.
A doua zi se pun gogosarii in borcane si se completeaza cu zeama ramasa.
Nu se capseaza imediat.
Mai trebuie completata zeama (cu timpul gogosarii mai absorb din zeama si sa nu ramana fara zeama deasupra) atat cat mai este nevoie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in otet

Gogosari in otet

Se spala,se curata si se taie in sferturi gogosarii. Saramura Punem intr-un vas 3 litri de apa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Gogosari in otet

Gogosari in otet

Se pune la fiert otetul cu zaharul,sarea,foile de dafin si boabele de piper si cand incepe sa fiarba

6 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

24h

13 voturi

Ingrediente

  • 6 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1si 1/2 kg otet
  • 6 linguri sare mare
  • pipe
  • foaie dafin

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei capia pentru iarna