Gogosarii se taie in 4 sau in 6 in functie de cat sunt ei de mari. De obicei in 4.
se aseaza intr-un lighean de marime potrivita. Se face un amestec din otet, zahar, sare, foaie de dafin si piper care se toarna peste gososari.
Se lasa de pe o zi pe alta si se mai amesteca din cand in cand.
A doua zi se pun gogosarii in borcane si se completeaza cu zeama ramasa.
Nu se capseaza imediat.
Mai trebuie completata zeama (cu timpul gogosarii mai absorb din zeama si sa nu ramana fara zeama deasupra) atat cat mai este nevoie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii