Gogosari in otet

Timp pregatire
1440 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1si 1/2 kg otet, 6 linguri sare mare, pipe, foaie dafin

Mod de preparare

Gogosarii se taie in 4 sau in 6 in functie de cat sunt ei de mari. De obicei in 4.

se aseaza intr-un lighean de marime potrivita. Se face un amestec din otet, zahar, sare, foaie de dafin si piper care se toarna peste gososari.

Se lasa de pe o zi pe alta si se mai amesteca din cand in cand.

A doua zi se pun gogosarii in borcane si se completeaza cu zeama ramasa.

Nu se capseaza imediat.

Mai trebuie completata zeama (cu timpul gogosarii mai absorb din zeama si sa nu ramana fara zeama deasupra) atat cat mai este nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise