Ingrediente
-5 kg gogosari, -1 l otet, -0,500 kg zahar, -3 linguri sare, -mirodeni
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
24 voturi
autor:
Ingrediente
-5 kg gogosari, -1 l otet, -0,500 kg zahar, -3 linguri sare, -mirodeni
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
24 voturi
Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2012
Nu am incercat acest mod de conservare, inca. Eu obisnuiesc sa pun si conopida printre gogosari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 august 2012
reteta mea este mult mai simpla, Imi place si acest mod de conservare. Atasez o imagine cu gogosarii mei.
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Nici eu nu pun apa.
Redusa
2h
24 voturi
Alexandrina (Chef de cuisine)
Nu am incercat acest mod de conservare, inca. Eu obisnuiesc sa pun si conopida printre gogosari.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009
Sunt reteta in care nu se pune apa.
Any-50ani , 18 septembrie 2009
Reteta incompleta-mentionez ca la 1l otet e necesar 3l apa,se fierbe apa cu otetul,3-4foi dafin,10-15boabe piper,1lingura cu varf,de sare pt fiecare kg,o cana de zahar.Se aseaza pe fundul borcanului,frunza de telina,apoi se pun gogosarii,cu hrean printre ei si deasupra,iarasi frunze de telina. Borcanele se aseaza in vase emailate(ca sa nu se sparga borcanul)sau se pun cutite de inox sub borcan.Se toarna apa fierbinte,se inclina borcanul cate putin,pefiecare parte,ca sa ne asiguram ca sunt bine,completati cu lichid Se pune capaculsau se leaga cu celofan dublu
cristiro , 01 iulie 2009
Laura, cum fara apa? Otetul contine 93 % apa.
laura , 13 octombrie 2008
Fara apa? Cum e posibil asa ceva???
Sidy (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2008
Ana Maria, daca pui fisii de hrean curatat sa sti ca sunt mai tapeni gogosarii, nu se inmoaie...