Gogosarii se curata de cotor, se spala, se taie in patru si se scurg de apa. Otetul cu zaharul si condimentele se pun la fiert intr-o cratita de 3 litri. Cand clocoteste otetul se pun 10-12 felii de gogosari si se oparesc pana isi schimba putin culoarea.Se pun in borcane curate si uscate de 720 g sau mai mari(nu conteaza) si se apasa cu lingura ca sa intre cat mai multi. Otetul ramas se toarna peste gogosari. Borcanele se capseaza sau se leaga cu celofan si se pun intre perne pana se racesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii