Gogosari in otet

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50-60 gogosari,
  • 1 litru otet,
  • 5 linguri rase de sare,
  • 1/2 kg zahar,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper,
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Gogosarii se curata de cotor, se spala, se taie in patru si se scurg de apa. Otetul cu zaharul si condimentele se pun la fiert intr-o cratita de 3 litri. Cand clocoteste otetul se pun 10-12 felii de gogosari si se oparesc pana isi schimba putin culoarea.Se pun in borcane curate si uscate de 720 g sau mai mari(nu conteaza) si se apasa cu lingura ca sa intre cat mai multi. Otetul ramas se toarna peste gogosari. Borcanele se capseaza sau se leaga cu celofan si se pun intre perne pana se racesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise