Se spala gogosarii si se taie bucati mari, indepartandu-se semintele. Puneti la clocotit apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele, apoi adaugati plicul de pikant fix si opariti pe rand gogosarii taiati cate 2-3 minute, lasati-i apoi sa se racoreasca putin.
Puneti borcanele bine spalate si uscate intr-o cratita cu apa la foc mic pana se incing, umpleti-le cu gogosari, apasand pe ei ca sa fie bine indesati si turnati deasupra zeama clocotita. Opariti apoi frunzele de visin, asezati-le deasupra, umpleti cu zeama pana la refuz, agitati putin borcanele ca sa iasa bulele de aer, completati si strangeti bine capacele.
Dati borcanele la sterilizat intr-un pat de perne si paturi pana a doua zi, apoi le puneti in camara.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii