Se amesteca intr-un castron sarea cu zaharul.Se curata gogosarii de cotoare si se cantaresc,trebuie sa ai 10 kg,se taie in jumatate si se aseaza intr-o cratita mare cu gura in sus un rand de gogosari peste care se presara zahar si sare,alt rand de gogosari pana se termina.Se pune tot otetul, se acopera cratita cu un prosop si se lasa in camara pana a doua zi. Se aseaza gogosarii in borcane cu boabe de piper,foi de dafin, bucati de hrean si frunze de telina.Se pune lichidul RECE din caratita peste ei si deasupra crengute de visin,se leaga borcanele. Lichidul iti ajunge intotdeauna indiferent de borcanele in care pui gogosarii. Totul de face la rece si gogosarii se mentin fara probleme.Poti pune optional buchetele de conopida in borcane printre gogosari.Reteta foarte usor de facut si mai ales sigura,gogosarii raman tari toata iarna si sunt si foarte gustosi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii