Se amesteca intr-un castron sarea cu zaharul.Se curata gogosarii de cotoare si se cantaresc,trebuie sa ai 10 kg,se taie in jumatate si se aseaza intr-o cratita mare cu gura in sus un rand de gogosari peste care se presara zahar si sare,alt rand de gogosari pana se termina.Se pune tot otetul, se acopera cratita cu un prosop si se lasa in camara pana a doua zi. Se aseaza gogosarii in borcane cu boabe de piper,foi de dafin, bucati de hrean si frunze de telina.Se pune lichidul RECE din caratita peste ei si deasupra crengute de visin,se leaga borcanele. Lichidul iti ajunge intotdeauna indiferent de borcanele in care pui gogosarii. Totul de face la rece si gogosarii se mentin fara probleme.Poti pune optional buchetele de conopida in borcane printre gogosari.Reteta foarte usor de facut si mai ales sigura,gogosarii raman tari toata iarna si sunt si foarte gustosi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii