Se amesteca intr-un castron sarea cu zaharul.Se curata gogosarii de cotoare si se cantaresc,trebuie sa ai 10 kg,se taie in jumatate si se aseaza intr-o cratita mare cu gura in sus un rand de gogosari peste care se presara zahar si sare,alt rand de gogosari pana se termina.Se pune tot otetul, se acopera cratita cu un prosop si se lasa in camara pana a doua zi. Se aseaza gogosarii in borcane cu boabe de piper,foi de dafin, bucati de hrean si frunze de telina.Se pune lichidul RECE din caratita peste ei si deasupra crengute de visin,se leaga borcanele. Lichidul iti ajunge intotdeauna indiferent de borcanele in care pui gogosarii. Totul de face la rece si gogosarii se mentin fara probleme.Poti pune optional buchetele de conopida in borcane printre gogosari.Reteta foarte usor de facut si mai ales sigura,gogosarii raman tari toata iarna si sunt si foarte gustosi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii