Gogosari in saramura rece

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Gogosari in saramura rece

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 1/2 litru otet
  • 1/2 kg zahar
  • 5 linguri sare
  • boabe piper
  • boabe mustar
  • frunze de telina

Mod de preparare

Se spala gogosari,se curata de seminte,se taie in 4 se pune in lighean,apoi se amesteca zaharul cu sarea intr-o farfurie apoi se presara peste gogosari la urma se stropeste cu otet,se lasa 24 h sa se lase zeama,cand punem in borcane taiem frunzele de telina si le punem pe fundul borcanului apoi asezam gogosari,punem boabe de piper si de mustar apoi punem zeama lasat in lighean si punem capacele,le lasam la loc racoros.

Eu am pus si conopida in ei pentru ca ne place.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor