Se spala gogosari,se curata de seminte,se taie in 4 se pune in lighean,apoi se amesteca zaharul cu sarea intr-o farfurie apoi se presara peste gogosari la urma se stropeste cu otet,se lasa 24 h sa se lase zeama,cand punem in borcane taiem frunzele de telina si le punem pe fundul borcanului apoi asezam gogosari,punem boabe de piper si de mustar apoi punem zeama lasat in lighean si punem capacele,le lasam la loc racoros.
Eu am pus si conopida in ei pentru ca ne place.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii