-Se spala gogosarii,se curata de cotoare si seminte,se taie in felii si se pun pe chiuveta la scurs.
-Intr-o oala mare,de circa 10 kg.,se pun toate ingredientele,se amesteca usor si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand compozitia fierbe,se pun gogosarii feliati,se da focul la mic si se amesteca usor cu o paleta de lemn,pana cand gogosarii scad cam 20% din volumul lor initial,apoi se opreste focul.Se pun gogosarii in borcane,se adauga sosul ramas peste gogosari,se capseaza si se dau la cuptor pentru circa 20 minute,apoi se opreste focul si se lasa borcanele in cuptor sa se raceasca,dupa care se depoziteaza la camara.Se pot servi abia dupa o saptamana,timp in care gogosari se vor macera si vor capata un gust placut.Sa aveti pofta dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii