autor:

Brindusa_Aluculesei

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari in sos de bulion si mustar:)

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 octombrie 2016

Ingrediente
-5 kg.gogosari fara cotoare,, -8 linguri zahar,, -4 linguri sare pentru muraturi,, -1 lingura piper boabe,, -5-6 foi dafin,, -300 ml.otet de 9%,, -2 borcanele mustar,270 gr.borcanelul,, -300 ml.apa,, -250 ml.ulei,, -800 gr.pasta tomate .

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

38 voturi

Mod de preparare

-Se spala gogosarii,se curata de cotoare si seminte,se taie in felii si se pun pe chiuveta la scurs.
-Intr-o oala mare,de circa 10 kg.,se pun toate ingredientele,se amesteca usor si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand compozitia fierbe,se pun gogosarii feliati,se da focul la mic si se amesteca usor cu o paleta de lemn,pana cand gogosarii scad cam 20% din volumul lor initial,apoi se opreste focul.Se pun gogosarii in borcane,se adauga sosul ramas peste gogosari,se capseaza si se dau la cuptor pentru circa 20 minute,apoi se opreste focul si se lasa borcanele in cuptor sa se raceasca,dupa care se depoziteaza la camara.Se pot servi abia dupa o saptamana,timp in care gogosari se vor macera si vor capata un gust placut.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos de bulion si mustar:)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in sos de mustar si bulion

Gogosari in sos de mustar si bulion

Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria

85 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Bucate la borcan

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Stefana brostjc , 14 septembrie 2020

    Sunt gustosi

  • jenita , 28 august 2017

    Mi -a plăcut reteta am facut-si am s-o fac in continuare.Multumesc

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

38 voturi

Ingrediente

  • -5 kg.gogosari fara cotoare,
  • -8 linguri zahar,
  • -4 linguri sare pentru muraturi,
  • -1 lingura piper boabe,
  • -5-6 foi dafin,
  • -300 ml.otet de 9%,
  • -2 borcanele mustar,270 gr.borcanelul,
  • -300 ml.apa,
  • -250 ml.ulei,
  • -800 gr.pasta tomate .

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Stefana brostjc

Sunt gustosi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza