autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI IN SOS TOMAT

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
5 kg gogosari, 500 ml otet, 400-500 g zahar, 500 ml ulei, 750-800 g bulion, 3-4 foi de dafin, piper, putin mustar dulce

Dificultate: Redusa Timp: 2h

27 voturi

Mod de preparare

Din otet,zahar,ulei,mustar si bulion se face un sirop care se fierbe la foc mic.Se adauga sare,piper dupa gust.
Gogosarii taiati felii se pun in acest suc si se dau putin in clocot.Se pun in borcane,apoi se adauga sos si se fierb 20-30 min la baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSARI IN SOS TOMAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari in sos tomat pentru iarna

Gogosari in sos tomat pentru iarna

Spalam gogosarii, ii curatam de seminte, apoi ii taiem fasii groase cam de un deget. Intr-o cratita

11 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ciuperci Paris marinate (Conserva de cogumelos)

Ciuperci Paris marinate (Conserva de cogumelos)

Desi este mai comod sã cumpãr conserva sau chiar sã folosesc numai legume proaspete, dupã 9 ani

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Sunt foate buni. Eu pun mustar si sos tomat in cantitati egale.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

27 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 400-500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 750-800 g bulion
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • putin mustar dulce

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosari cu struguri