Reteta postata pe: 20 iunie 2009
Ingrediente
2,5 kilograme de gogosari, 250 gr de zahar, 250 ml de ulei, 250 ml otet, 400 gr de bulion, sare, piper, 2 foi dafin.
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se pun la fiert uleiul, zaharul, otetul, bulionul, foile de dafin, piperul si sarea. Se lasa sa dea in clocot de cateva ori. Gogosarii se taie feli si se pun pe rand in sos unde sunt lasati timp de 5-7 minute. Se aseaza apoi in borcane peste care se toarna sosul. Borcanele se capseaza si se fierb in baie de aburi timp de 30 de minute de la clocotire.Se baga la patura pana se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSARI IN SOS VERO" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Caisele se desfac jumatati sau se taie sferturi si se aseaza in cratita un rand de fructe un rand
2 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se pune uleiul intr-o cratita incapatoare care se pune pe foc,(daca aveti este bine sa puneti o plita
12 voturi
3 comentarii
3h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate