GOGOSARI IN SOS VERO

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2,5 kilograme de gogosari
  • 250 gr de zahar
  • 250 ml de ulei
  • 250 ml otet
  • 400 gr de bulion
  • sare, piper
  • 2 foi dafin.

Mod de preparare

Se pun la fiert uleiul, zaharul, otetul, bulionul, foile de dafin, piperul si sarea. Se lasa sa dea in clocot de cateva ori. Gogosarii se taie feli si se pun pe rand in sos unde sunt lasati timp de 5-7 minute. Se aseaza apoi in borcane peste care se toarna sosul. Borcanele se capseaza si se fierb in baie de aburi timp de 30 de minute de la clocotire.Se baga la patura pana se racesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise