GOGOSARI IN SOS VERO

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2,5 kilograme de gogosari
  • 250 gr de zahar
  • 250 ml de ulei
  • 250 ml otet
  • 400 gr de bulion
  • sare, piper
  • 2 foi dafin.

Mod de preparare

Se pun la fiert uleiul, zaharul, otetul, bulionul, foile de dafin, piperul si sarea. Se lasa sa dea in clocot de cateva ori. Gogosarii se taie feli si se pun pe rand in sos unde sunt lasati timp de 5-7 minute. Se aseaza apoi in borcane peste care se toarna sosul. Borcanele se capseaza si se fierb in baie de aburi timp de 30 de minute de la clocotire.Se baga la patura pana se racesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise