Se amesteca incredientele si se ferb 20 min.Se adauga gogosarii si se lasa pana se inmoaie putin.Se dau deoparte,se scot gogosarii si se pun in borcane spalate si uscate f.b. apoi se adauga sosul peste ei.Borcanele se inchid cu capace s-au ceolofan si se dau la fiert in bain-marie cam o ora. Se pot pastra si un an daca, nu se termina.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii