Se amesteca incredientele si se ferb 20 min.Se adauga gogosarii si se lasa pana se inmoaie putin.Se dau deoparte,se scot gogosarii si se pun in borcane spalate si uscate f.b. apoi se adauga sosul peste ei.Borcanele se inchid cu capace s-au ceolofan si se dau la fiert in bain-marie cam o ora. Se pot pastra si un an daca, nu se termina.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii