Se pun toate astea la fiert intr-un ceaun de tuci (e mai sigur ca nu se prinde). cand se formeaza o pasta se pun 30 gogosari taiati in 4 si curatati bine de seminte, sare dupa gust, dafin, piper boabe (cel mult un pliculet). se fierb pana se patrunde gogosarul si se inmoaie. la sfarsit gogosarii sunt cuprinsi de sos.
Le pun bine bine capacele la borcane, pe care nu le-am umplut ochi, le pun intr-o oala pe fundul careia pun un prosopel, si adaug apa in asa fel incat capacul borcanului sa fie deasupra apei. le pun la foc mare si cand incep sa fiarba le dau la foc mic si le las o ora la foc. cand am oprit aragazul borcanele raman sa se raceasca in oala cu apa.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii