Se pun toate astea la fiert intr-un ceaun de tuci (e mai sigur ca nu se prinde). cand se formeaza o pasta se pun 30 gogosari taiati in 4 si curatati bine de seminte, sare dupa gust, dafin, piper boabe (cel mult un pliculet). se fierb pana se patrunde gogosarul si se inmoaie. la sfarsit gogosarii sunt cuprinsi de sos.
Le pun bine bine capacele la borcane, pe care nu le-am umplut ochi, le pun intr-o oala pe fundul careia pun un prosopel, si adaug apa in asa fel incat capacul borcanului sa fie deasupra apei. le pun la foc mare si cand incep sa fiarba le dau la foc mic si le las o ora la foc. cand am oprit aragazul borcanele raman sa se raceasca in oala cu apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii