Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
5 kg gogosari, 2.5 kg ceapa, ardei 10-12 buc, 0.5l otet, 4 linguri zahar, 2 linguri sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea. Se pune in borcane si se imparte zeama in toate borcanele. Dupa ce se leaga borcanele se dustulesc o jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se spala castravetii, conopida si gogosarii, si se pregateste solutia pentru murat conform instuctiunilor
39 voturi
3 comentarii
3h
Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa
234 voturi
26 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate