autor:

gabriela bacila

» » Conserve si muraturi

Gogosari murati cu conopida

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2008

Ingrediente
1 l otet de bistrita, 400 gr zahar, 2 linguri sare mare, piper boabe 1 plic, 6 foi de dafin, 5 kg gogosari, 1 kg conopida, 2 ramurele de hrean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

Gogosarii se taie in patru, se curata de cotoare, seminte si vene. Conopida se desface in buchetele mici. Otetul, zaharul, sarea, boabele de piper si foile de dafin se fierb. Cand compozitia incepe sa clocoteasca, se adauga gogosarii care se oparesc 3 minute. Compozitia se lasa sa se raceasca. Se aseaza gogosarii cu buchetele de conopida intre ele si se toarna compozitia rece. Deasupra se aseaza doua bucati de hrean. Se sigileaza borcanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveti murati, cu conopida si gogosari

Castraveti murati, cu conopida si gogosari

Se spala castravetii, conopida si gogosarii, si se pregateste solutia pentru murat conform instuctiunilor

39 voturi    3 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Ionel Petrila , 11 septembrie 2015

    cei murati sunt un apa cu sare cei in otet sunt acri sau celebrele acrituri

  • Ionel Petrila , 11 septembrie 2015

    pai sunt murati sau in otet ca nu e tot una

  • Gabi Bacila , 26 septembrie 2013

    Da, fara apa. Te rog incearca si o sa vezi ca sint cei mai deliciosi gogosari care i-ai mincat vreodata.

    • Geta , 24 septembrie 2013

      fara apa?doar otet?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Ce gustosi sunt!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 l otet de bistrita
  • 400 gr zahar
  • 2 linguri sare mare
  • piper boabe 1 plic
  • 6 foi de dafin
  • 5 kg gogosari
  • 1 kg conopida
  • 2 ramurele de hrean

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

30 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Gabi Bacila

Da, fara apa. Te rog incearca si o sa vezi ca sint cei mai deliciosi gogosari care i-ai mincat vreodata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Pesmet de casa