Ingrediente
5kg de gogosari, 1l otet, 7 linguri rase de sare, 700g zahar, boabe de mustar, foi de dafin, boabe de piper, radacina de hrean.
Dificultate: Redusa | Timp: 24h 20 min
35 voturi
Ingrediente
5kg de gogosari, 1l otet, 7 linguri rase de sare, 700g zahar, boabe de mustar, foi de dafin, boabe de piper, radacina de hrean.
Dificultate: Redusa | Timp: 24h 20 min
35 voturi
Alina Elena Mocanu , 07 octombrie 2014
Se poate inlocui o parte din zahar cu miere,sunt mai buni ;)
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 august 2012
Sunt tare buni iarna. In fiecare toamna pun si eu, ne plac mult.
Lucia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012
mmmmmm o bunatate. Imi plac muraturile de tot felul :-)
Redusa
24h 20 min
35 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine)
Sunt tare buni iarna. In fiecare toamna pun si eu, ne plac mult.
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
O bunatate !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
Foarte gustosi! Eu pun miere de albine in loc de zahar...cat despre sare...cred ca este totusi cam mult pentru un singur litru de solutie,
Sidy (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
Tare buni gogosari murati ! Si se pot folosi foarte bine la ornat orice fel de mancare preparata....
Czompa (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
Cely, sa stii ca nu sunt prea sarati gogosarii mei. Am desfacut un borcan sa vad cum se prezinta si pentru gustul meu sunt buni( imi plac muraturile mai picante, mai acrisoare, nu dulci). La anul voi pune si dupa reteta ta, testez tot...
mirey (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
Reteta mea este cu 1 Kg de zahar la 1L de otet si doar 2-3 linguri de sare.Este o reteta foarte buna.Tin foarte bine si sunt dulcegi...Parca am comentat si ieri reteta ta...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Eu pun gogosarii intregi,le scot doar cotorul,iar sare pun 1 lingura la 1 litru de lichid.Arata oricum tare bine.
Czompa (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Reteta o am de la o prietena dar sa stii ca am gustat zeama si e ok. Si zahar e destul...Voi desface un borcan sa-ti pot spune exact gustul: dulce, acru...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009
Mi se pare prea multa sare.