Gogosarii se spala, se curata de seminte si de cotoare si se taie felii. Se amesteca intr-o oala mare(10l)zaharul, otetul si sarea apoi se pun si gogosarii feliati. Se amesteca bine cu o paleta sau o lingura de lemn. Se adauga cateva foi de dafin, 1-2 linguri de boabe de piper, 1-2 linguri boabe de mustar si se lasa de pe o zi pe alta, amestecand mereu in ei. Ziua urmatoare se pun in borcane spalate, feliile de gogosari, se adauga radacina de hrean curatata si taiata bastonase subtiri si se toarna peste ei zeama care au lasat-o in oala. Se inchid borcanele cu capac si se pun in camara.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii