Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand clocoteste, adaugi gogosarii pentru 2 minute, cat sa-si schimbe cularea (nu toti gogosarii odata, inainte sa pui urmatoarele ture de gogosari, lasi baitul sa clocoteasca). Scoti gogosarii pe rand intr-un lighean. Umplii cu gogosari borcanele pregatite. Strecori printre gogosari radacini de hrean peste care torni baitzul dat in clocot. Sub borcan, asezi un cutit de inox. Lasi o jumatate de ora, apoi legi cu celofan sau capsezi. Pastrezi in camara.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii