autor:

flori de piatra

» » Conserve si muraturi

Gogosari umpluti cu varza

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
4 - 5 kg gogosari, , 1- 2 kg varza, , 0,5 - 1 kg morcovi, , 1 telina, , 1 lingura sare, , 1 - 2 plicuri picant - fix de la Dr. Oetker, , apa, , otet, , zahar conform instructiunilor de pe pachet.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

20 voturi

Mod de preparare

Se spala bine gogosarii si se scot cotoarele. Varza se toaca fideluta si se amesteca cu morcovul si telina rase pe razatoare. Se pastreaza morcovii mai mari pentru a face capacele la gogosarii umpluti.



Compozitia: varza, morcov, telina se amesteca cu sare si se freaca putin cu mainile pentru a se inmuia. Dupa cca. 30 minute umplem gogosarii, apoi punem capace din morcov. Se aseaza in borcane.Pentru a completa bine spatiul ramas printre gogosarii umpluti putem pune gogosari taiati sau felii de morcov. Se pregateste compozitia de picant - fix conform instructiunilor de pe pachet si turnam fierbinte in borcane. Inchidem borcanele (bine umplute) si lasam la temperatura camerei pana a doua zi cand dam la rece. Vor avea un gust deosebit, dulce-acrisor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari umpluti cu varza pentru iarna

Gogosari umpluti cu varza pentru iarna

Se aleg gogoasrii fara lovituri sau defecte si se taie in jurul cozii. se indeparteaza cotorul si

44 voturi    9 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mostarda de mandarine

mostarda de mandarine

1. Mandarinele le spalam bine,le scoatem coditele si le intepam cu scobitori;le punem intr-o cratita

0 voturi    3 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Magdalena Matei , 09 octombrie 2014

    da,,,,, interesant

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Arata f. bine, cred ca pe platou, arata minunat, combinatia de rosu cu albul de la varza.

  • Fara foto

    maria mihalache , 22 decembrie 2009

    Eu pun ardei umpluti cu varza si este o grozavie..........voi incerca si gogosari, trebuie sa fie tare buni.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Si eu fac dar tot cu ardei, nu am facut cu gogosari. Merita incercat deoarece si noua ne plac foarte mult.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Cred ca e o muratura grozava

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Foarte buni! Şi eu pun, dar pun la fel şi în ardei gras şi amestec varza albă cu puţină varză roşie. Ce buni sunt iarna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

20 voturi

Ingrediente

  • 4 - 5 kg gogosari
  • 1- 2 kg varza
  • 0,5 - 1 kg morcovi
  • 1 telina
  • 1 lingura sare
  • 1 - 2 plicuri picant - fix de la Dr. Oetker
  • apa
  • otet
  • zahar conform instructiunilor de pe pachet.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata f. bine, cred ca pe platou, arata minunat, combinatia de rosu cu albul de la varza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Muraturi asortate