autor:

Vekas

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI UMPLUTI CU VARZA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2008

Ingrediente
6kg.gogosari rosii,, 2-3 verze,, 1 kg. morcovi,, 1 telina,, 1 l. otet,, 1 ceasca sare,, 300ml. ulei,, 1/2 ceasca zahar,, 2 plicuri conservant,, 1/2 plic de boabe de piper,, cateva foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 2h

34 voturi

Mod de preparare

1.Se spala si se curata de cotoare si seminte gogosarii.
2.Se toaca varza, iar morcovii si telina, curatate si spalate ,se rad pe razatoarea fina.
3.Se amesteca varza cu morcovii si telina rasa si se freaca cu sare ,apoi se adauga zaharul si uleiul.
4.Se umplu gogosarii cu varza astfel pregatita si se aseaza intr-un borcan de 5 l.Printre ardei se pun foi de dafin si piper boabe.
5.Se prepara o solutie din 6 l. apa ,otet, sare, zahar, conservant.Se toarna aceasta solutie peste gogosari,se leaga bine borcanele cu doua randuri de celofan si se pun in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSARI UMPLUTI CU VARZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari umpluti cu varza

Gogosari umpluti cu varza

Se spala bine gogosarii si se scot cotoarele. Varza se toaca fideluta si se amesteca cu morcovul

22 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Gogosari umpluti cu varza pentru iarna

Gogosari umpluti cu varza pentru iarna

Se aleg gogoasrii fara lovituri sau defecte si se taie in jurul cozii. se indeparteaza cotorul si

71 voturi    9 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Paolina Paolina Palas , 14 noiembrie 2013

    JIJI

  • Adina P , 04 august 2009

    Am si eu o intrebare, putem fierbe borcanele la bain-marie dupa finalizare ? Nu-mi place sa folosesc conservant.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Michael, m-am conformat si am schimbat titulatura retetei.Spunand ardei , ma pot referi la gogosari, kapia,ardei iuti etc.,deci de aceea am scris acel titlu.Multumesc de sugestie.

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Titlul e de "Ardei cu varza" iar in reteta avem "Gogosari cu varza". Stiu ca se face la fel dar ar trebui mentionat acest lucru.

    • elena , 23 octombrie 2008

      Nu ati specificat cat otet, zahar, conservant si cata sare se pune la apa pe care o preparam pt ardei umpluti cu varza. E ceva de pus la 6 litri de apa si nu stiu cata. Astept rap d-voastra si va multumesc!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

34 voturi

Ingrediente

  • 6kg.gogosari rosii,
  • 2-3 verze,
  • 1 kg. morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 l. otet,
  • 1 ceasca sare,
  • 300ml. ulei,
  • 1/2 ceasca zahar,
  • 2 plicuri conservant,
  • 1/2 plic de boabe de piper,
  • cateva foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Adina P

Am si eu o intrebare, putem fierbe borcanele la bain-marie dupa finalizare ? Nu-mi place sa folosesc conservant.

Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari in otet