1.Se spala si se curata de cotoare si seminte gogosarii.
2.Se toaca varza, iar morcovii si telina, curatate si spalate ,se rad pe razatoarea fina.
3.Se amesteca varza cu morcovii si telina rasa si se freaca cu sare ,apoi se adauga zaharul si uleiul.
4.Se umplu gogosarii cu varza astfel pregatita si se aseaza intr-un borcan de 5 l.Printre ardei se pun foi de dafin si piper boabe.
5.Se prepara o solutie din 6 l. apa ,otet, sare, zahar, conservant.Se toarna aceasta solutie peste gogosari,se leaga bine borcanele cu doua randuri de celofan si se pun in camara.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii