Reteta postata pe: 19 octombrie 2011
Ingrediente
40 buc gogosari de marime potrivita, 6 kg vinete, 2 l bulion, cimbru dupa gust, 2 legaturi frunze de telina, usturoi dupa gust, sare dupa gust, piper macinat dupa gust, foi de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Gogosarii se spala, se curata de cotoare si simburi. Se oparesc putin in apa cu sare. Se pun la scurs cu gura in jos. Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete ,apoi se calesc putin in ulei.Se scot intr-un castron si se amesteca cu usturoiul pisat.Se umplu gogosarii si se pun in borcane. Se clocoteste bulionul cu toate mirodeniile si se toarna peste gogosari. Borcanele se capseaza. Optional puteti pune deasupra in fiecare borcan o aspirina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate