autor:

gabriela bacila

» » Conserve si muraturi

Gogosari umpluti cu vinete

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2011

Ingrediente
40 buc gogosari de marime potrivita, 6 kg vinete, 2 l bulion, cimbru dupa gust, 2 legaturi frunze de telina, usturoi dupa gust, sare dupa gust, piper macinat dupa gust, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata de cotoare si simburi. Se oparesc putin in apa cu sare. Se pun la scurs cu gura in jos. Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete ,apoi se calesc putin in ulei.Se scot intr-un castron si se amesteca cu usturoiul pisat.Se umplu gogosarii si se pun in borcane. Se clocoteste bulionul cu toate mirodeniile si se toarna peste gogosari. Borcanele se capseaza. Optional puteti pune deasupra in fiecare borcan o aspirina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei capia ca la mama

Ardei capia ca la mama

Se spala, se taie coditele mai scurt la ardeiul capia. Se pregateste o moare din apa, otet, sare,

81 voturi    19 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Dulceata de rabarbura cu nuci si menta

Dulceata de rabarbura cu nuci si menta

Stiu ca nu este momentul potrivit pt aceasta retata, dar, gospodinele interesate o pot salva si folosi

5 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 40 buc gogosari de marime potrivita
  • 6 kg vinete
  • 2 l bulion
  • cimbru dupa gust
  • 2 legaturi frunze de telina
  • usturoi dupa gust
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE-FRUNZE DE VITA DE VIE