Gogosari Umpluti Cu Vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l otet
  • 1 kg zahar
  • 3 linguri sare
  • 2 kg gogosari
  • 5 kg vinete

Mod de preparare

Aceasta solutie se pune la foc si in ea se oparesc gogosarii curatati de cotoare, apoi se scug.

In fiecare gogosar se pune 2-3 felii telina (taiate fideluta), 2-3 catei usturoi si se umple cu felii de vinete (prajite in ulei si scurse in strecuratoare).

Gogosarii se aseaza in borcane, se toarna compozitia cu otet si se sterilizeaza 30 minute in baie de aburi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise