Aceasta solutie se pune la foc si in ea se oparesc gogosarii curatati de cotoare, apoi se scug.
In fiecare gogosar se pune 2-3 felii telina (taiate fideluta), 2-3 catei usturoi si se umple cu felii de vinete (prajite in ulei si scurse in strecuratoare).
Gogosarii se aseaza in borcane, se toarna compozitia cu otet si se sterilizeaza 30 minute in baie de aburi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii