autor:

GABRIELA

» » Conserve si muraturi

Gogosari Umpluti Cu Vinete

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 l otet, 1 kg zahar, 3 linguri sare, 2 kg gogosari, 5 kg vinete

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Aceasta solutie se pune la foc si in ea se oparesc gogosarii curatati de cotoare, apoi se scug.
In fiecare gogosar se pune 2-3 felii telina (taiate fideluta), 2-3 catei usturoi si se umple cu felii de vinete (prajite in ulei si scurse in strecuratoare).
Gogosarii se aseaza in borcane, se toarna compozitia cu otet si se sterilizeaza 30 minute in baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari Umpluti Cu Vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Hrean in otet pe gustul tau

Hrean in otet pe gustul tau

Hreanul se curata, se spala, se zvanta si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal

20 voturi    5 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Maqdus (specific arab)

Maqdus (specific arab)

Vinetelor li se taie codita, se spala, se fierb asa: intr-o cratita mare(cam 8-10l) se pune apa cam

10 voturi    7 comentarii
100h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 l otet
  • 1 kg zahar
  • 3 linguri sare
  • 2 kg gogosari
  • 5 kg vinete

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1 Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1

Capsunii spalati, se curata de codite, cei mari se taie bucati, se pun intro oala incapatoare, se amesteca zaharul cu praful gel fix,

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe