autor:

GABRIELA

» » Conserve si muraturi

Gogosari Umpluti Cu Vinete

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 l otet, 1 kg zahar, 3 linguri sare, 2 kg gogosari, 5 kg vinete

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Aceasta solutie se pune la foc si in ea se oparesc gogosarii curatati de cotoare, apoi se scug.
In fiecare gogosar se pune 2-3 felii telina (taiate fideluta), 2-3 catei usturoi si se umple cu felii de vinete (prajite in ulei si scurse in strecuratoare).
Gogosarii se aseaza in borcane, se toarna compozitia cu otet si se sterilizeaza 30 minute in baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari Umpluti Cu Vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari in otet (la rece)

Gogosari in otet (la rece)

Spalam gogosarii si ii lasam la zvantat. Ii curatam de cotoare si seminte ,ii taiem in jumatati sau

20 voturi    1 comentariu
1h
Conserve si muraturi
Ardei peperoni in otet

Ardei peperoni in otet

Se taie putin din coditele ardeilor, daca sunt prea lungi si se indeasa bine in borcane, incercand

15 voturi    6 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 l otet
  • 1 kg zahar
  • 3 linguri sare
  • 2 kg gogosari
  • 5 kg vinete

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem de caise