Ingrediente
5 kg de gogosarii, 3 kg de vinete, 1 l bulion, 3-4 catei de usturoi, 2 bucati de foi de dafin, o legatura de patrunjel, o legatura de frunze de telina
Dificultate: Medie | Timp: 5h
4 voturi
Mod de preparare
Vinetele curatate si taiate se sareaza si se pun la scurs apoi se prajesc putin in ulei.
Gogosarii se spala si se coc la cuptor; cand sunt copti se pun intr-o oala si se sareaza ca sa se poata curata mai usor.
Se face un sos cu bulion,cu catei de usturoi,foile de dafin,legatura de patrunjel si telina si se pune pe foc pe a fierbe putin.
Apoi se cladeste in borcan in felul urmator:
- o bucata de vanata
- o bucata de gogosar
- 2 linguri de sos de bulion.
Si asa se face pana se umple borcanul.
Apoi se da la duntulit timp de 2 ore.