Se pregateste asa:
Vinetele curatate si taiate se sareaza si se pun la scurs apoi se prajesc putin in ulei.
Gogosarii se spala si se coc la cuptor; cand sunt copti se pun intr-o oala si se sareaza ca sa se poata curata mai usor.
Se face un sos cu bulion,cu catei de usturoi,foile de dafin,legatura de patrunjel si telina si se pune pe foc pe a fierbe putin.
Apoi se cladeste in borcan in felul urmator:
- o bucata de vanata
- o bucata de gogosar
- 2 linguri de sos de bulion.
Si asa se face pana se umple borcanul.
Apoi se da la duntulit timp de 2 ore.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii