Se curata gogosarul si se pune intr-un vas.
Se toaca telina si capatana se taie felii.
Intr-o oala se pun pe foc toate, mai putin uleiul.
Cand s-a topit sarea si zaharul, se pune fierbinte peste gogosar.
Se lasa 24 de ore, timp in care se tot amesteca, ca sa se inmoaie.
Dupa 24 de ore se aseaza in borcan, iar in lichidul reultat se pune uleiul.
Se pune peste gogosar si se aseaza hreanul deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii