Gogosarul puturosului

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Gogosarul puturosului

Ingrediente

  • 10 kg de gogosar(cantarit dupa ce a fost curatat)
  • 1 litru de otet
  • 1 cana de sare (250 ml cana)
  • 3-4 cani de zahar
  • 2-3 linguri miere
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • o jumatate cana de ulei(250 ml cana)
  • frunze si capatana de telina
  • hrean

Mod de preparare

Se curata gogosarul si se pune intr-un vas.

Se toaca telina si capatana se taie felii.

Intr-o oala se pun pe foc toate, mai putin uleiul.

Cand s-a topit sarea si zaharul, se pune fierbinte peste gogosar.

Se lasa 24 de ore, timp in care se tot amesteca, ca sa se inmoaie.

Dupa 24 de ore se aseaza in borcan, iar in lichidul reultat se pune uleiul.

Se pune peste gogosar si se aseaza hreanul deasupra.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura