Se curata gogosarul si se pune intr-un vas.
Se toaca telina si capatana se taie felii.
Intr-o oala se pun pe foc toate, mai putin uleiul.
Cand s-a topit sarea si zaharul, se pune fierbinte peste gogosar.
Se lasa 24 de ore, timp in care se tot amesteca, ca sa se inmoaie.
Dupa 24 de ore se aseaza in borcan, iar in lichidul reultat se pune uleiul.
Se pune peste gogosar si se aseaza hreanul deasupra.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii