Gogosele de cartofi cu sunca sau branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 200g faina
  • 3 galbenusuri
  • 10 g drojdie
  • 1 cescuta de lapte
  • 200 g sunca
  • 200 g branza de burduf
  • 300 ml ulei
  • 100 g parmezan
  • 1 lingura marar tocat
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

In timp ce fierbem cartofii, curatati de coaja in apa cu sare, preparam un aluat din faina, drojdia muiata in lapte, sare si 2 galbenusuri . Adaugam cartofii zdrobiti si framantam bine.Presuram faina pe masa de aluat, si il intindem, pana obtinem o foaie de 1/2 cm grosime . Pe jumatate de foaie punem din loc in loc gramajoare de sunca taiata marunt, sarate piperate si prafuite cu boia alteernand cu gramajoare din amestecul format din branza, un galbenus, sare, piper, marar.Intoarcen cealalta jumatate de foaie peste prima si cu ajutorul unui pahar portionam gogoselele. Tiparim frumos marginile lor si le lasam la cald 1/2 ore, dupa care le prajim un ulei. Se servesc ca gustari calde cu parmezan deasupra. Pofta buna !!!!! Cugetare : Secretul de a fi plicticos consta in a spune totul, ( Voltaire )

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise